Programjaink

Programjaink

Az egészséges testben lakozó életerő a szervezet minden részét csodálatra méltó, harmonikus, éltető mozgásban tartja. A vitalizáló testkezelések segítenek életerőnket fenntartani vagy visszanyerni. Egyensúly: A Spamasszázs, relaxációs masszázs, manager masszázs ideális környezetet teremt a testi és lelki egyensúly eléréséhez, segít a belső béke megteremtésében, amire nagy szükség van ebben a rohanó világban. Ajánlott hosszúutazást követően, vagy egy fárasztó nap után feltöltődésképpen. Szépség: A testradírozás, az arckezelés, a testtekercselés és a mély-meleg terápia segít a bőr megtisztításában és kényeztetésében. A kezelések nem csupán a felszínre hatnak, hiszen ha az ember jól néz ki, jól érzi magát a bőrében, és ez a kölcsönhatás mind testileg, mind lelkileg előnyére válik. Harmónia: A masszázzsal társított kezelések, mint a testradírozás, a kéz- és láb kezelés, arckezelés az érintés gyógyító erejét hasznosítják, segítenek az ellazulásban, és harmóniát teremtenek.

Számunkra fontos, hogy a lehető legelégedettebbek legyenek vendégeink, ezért egyedi igények esetén kérjük, keresse recepciós munkatársunkat! (pl.: négykezes, csuszka masszázs)

Programhosszok

 • 45 perces intenzív masszázs
 • 1 órás masszázs
 • 1,5 órás masszázs

Masszázs programjaink igényeihez igazodva kombinálhatóak. A programok leírásánál található árak tájékoztató jellegűek, a masszázsok kombinálásánál azok változhatnak. A 45 perces program egyszeri, az 1, illetve 1,5 órás program kétszeri fürdési lehetőséget tartalmaz. Bizonyos programok (pl.: Cellulitiskezelés) sikeréhez több alkalom szükséges.

Áraink:

 • 45 perces intenzív masszázs 11.000.- Ft
 • 1 órás masszázs 16.000.- Ft
 • 1,5 órás masszázs 20.000.-Ft

Relaxációs „Svéd” masszázs

A svéd masszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém, olaj kéréséhez igazodva) végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Lehet masszírozni közönséges ágyon és földön is, ám ez a masszőr számára jobban megterhelő.

Manager masszázs

A Svéd masszázs rövid programos változata, mely az üllő munka során megterhelt területekre fókuszál. Első sorban olyan vendégeinknek alánjuk, akik az egész napos munkavégzés, tárgyalás, utazás során megfáradtak, és végtagjaik elgémberedtek. A teljes feltöltődés érdekében ajánlott más masszázs technikákkal kombinálva igénybe venni.

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs igazi élmény. Egyszerre relaxál egészen mélyen, illetve frissít, energiával tölt fel. Nagyon régi technika, már az indiánok, indiaiak, kínaiak, de a sámánjaink is használtak forró köveket a gyógyításhoz.

Lingam masszázs (Uraknak)

A lingam a tantra egyik kedvelt módszere. A tantra egy rituális rendszer, mely sajátos hozzáállással viszonyul a szexualitáshoz. A masszázs ideje alatt a résztvevők nem lépnek nemi kapcsolatba.

Yoni masszázs (Hölgyeknek)

A masszőr és a masszázst igénybe vevő teljes összhangba kerül, melynek célja a szexuális energiák felszabadítása. A masszázs ideje alatt a résztvevők nem lépnek nemi kapcsolatba..

Bőrfiatalító arckezelés

A kezelés egy különleges összetételű, aloe verát és gyümölcskivonatokat tartalmazó arc- és dekoltázs tisztítással indul, mely kíméletesen és alaposan távolítja el a sminket és szennyeződéseket. Ezután egy szintén aloe verát tartalmazó mélytisztító, mégis bőrkímélő hatású készítménnyel végezzük el a bőrradírozást. Használata után lágy, friss és tiszta lesz a bőr.  Majd a bőrmegújító tonik következik, mely alkoholmentes, és a magas aloe vera- és fehértea tartalmának köszönhetően létfontosságú nedvességpótló anyagokat biztosítva gondoskodik bőre tökéletes hidratáltságáról. A kezelés következő lépése a pihentető, lazító arc- és dekoltázs masszázs, melyet egy különleges bőrápoló szérum és egy bőrkiegyensúlyozó krém keverékével végzünk. Ez a luxus kezelés alaposan megtisztítja és felfrissíti az arcbőrét, beállítja a nedvességtartalmát, biztosítja bőre tökéletes hidratáltságát és ragyogását, illetve a masszázs segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a krémek hatóanyagait, melynek eredménye, hogy bőre lágy, selymes és egészségesen hidratált lesz.

Intenzív testradír

A testradír finomra őrölt tengeri sókristályokból készül, amit kiváló bőrhidratáló anyagokkal, például meleg mandulaolajjal, illetve levendulaolajjal keverünk össze. Amellett, hogy szervezetünk számára hasznos anyagokkal töltődünk fel, kiemelt hatása a ’sómasszázsnak’ a méregtelenítés és a bőrradírozás. Az apró kristályok bőrrel való érintkezése ugyanis megszabadít minket elhalt felső hámsejtjeinktől, kinyitja pórusainkat és ezáltal új lélegzethez juttatja bőrünket. A mélyebben lévő hámszövetek a só és az illóolajok hatására megszabadulnak a felhalmozódott méreganyagtól. A sóban található ásványi anyagok és nyomelemek pedig felszívódnak és kifejtik jótékony hatásukat a szervezetünkben. A testradírozás különösen hasznos, ha reumás fájdalmai vannak, rossz a keringése vagy nehezen izzad. A serkentő, lábra kifejlesztett változatot is kipróbálhatja a kéz és láb kezelés alkalmával. A terápia nem javallott, ha sebe, sérülése, kiütése van, leégett a bőre, vagy közvetlen gyantázás vagy borotvával történő szőrtelenítés után, viszont különösen javallott a bőr regenerálása és a szellem felfrissítése céljából.

Aromaterápiás testkarcsúsító fáslizás

Az aromaterápiás testtekercselés hatásai:csökkenti a körméretet

 • feszesebb lesz a bőr
 • erősödik a kötőszövet
 • hatékonyan csökkenti a narancsbőrt
 • halványítja a nyúlási, terhességi csíkokat
 • méregteleníti a szervezetet
 • aktivizálódik a nyirokkeringés
 • javul a vérkeringés és az anyagcsere

Kinek ajánljuk az aromatekercselést?

Ez a módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Ha kényelmesen fekve szeretne fogyni, alakját formálni, cellulit ellen küzdeni, ill. bőrét feszesíteni, válassza az aromaterápiás testtekercselést! A kezelés után karcsúbbnak, megfiatalodottnak érezzük magunkat és bőrünk csodálatosan sima és selymes lesz. A kezelés kiváló bármilyen diéta segítésére.

Milyen a kezelés és hogyan zajlik?

A hatóanyagokban (eukaliptusz, borsmenta, mentol stb.) gazdag illóolajok a bőrön váltakozó hideg-meleg érzetet adnak, mely nagyon kellemes, és rendkívül hatékonyan javítja a bőr feszességét. Az illóolajok segítségével a kötőszövet felső rétegeiben vérbőség keletkezik, melynek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezetnek energiára van szüksége a hőegyensúly fenntartásához, ezért ennek érdekében leépíti és elégeti az elraktározott tápanyagokat, zsírokat. A fásli nyomó hatása elősegíti a salakanyagok kiürülését a nyirokrendszeren keresztül. A módszer azért eredményes, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak a saját hőegyensúlyának fenntartására használja. A kezelés egy első alkalom előtti konzultációval kezdődik, (kb. fél óra) ahol csinálunk egy állapotfelmérést, majd az állapotnak és a céloknak megfelelő programot állítunk össze közösen.  A kezelés egy teljesen különálló helyiségben történik. Az eljárás során a kezelendő testrészt bekenjük a megfelelő fogyasztó, feszesítő aromaolajokkal, utána speciális oldattal átitatott fáslikkal történik a testtekercselés térdtől mellig. Ezt követően felfekszik az ágyra és betakarjuk. A hatóidő 45-50 perc, mely idő alatt relaxációs zenét hallgatva pihenhet vagy olvashat. Az idő letelte után, a fáslikat eltávolítjuk, és utókezeljük a bőrt. A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe, majd értékeljük az eredményeket és megbeszéljük a tekercselés utánra vonatkozó javaslatokat.

Hány kezelésre lesz szükség?

Ez attól függ, hogy mi a cél, mennyit szeretne karcsúsodni, fogyni, mennyire laza a bőre, és függ a narancsbőr fokától is.  Fontos, hogy mennyire tartja meg az életmód változtatásra vonatkozó tanácsokat.  Általában 10 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlok Vendégeimnek heti 3-4 tekercseléssel, de természetesen mindenkinek az igényeihez és életstílusához igazítjuk a kezelést. Szükség esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak. A kezelő szakember instrukcióinak betartása természetesen elengedhetetlen. Az elért eredmények a kezelést követő napokban tovább fokozódnak.

Mit tehet az eredmény fokozása érdekében?

3-4 órával a kezelés előtt ne vegyen magához szilárd ételt, mert így a szervezete a véráramba jutó tápértékeket használja fel és nem a lerakódott tartalékokat égeti el! Fogyasszon legalább napi 2-3 liter folyadékot, lehetőleg tiszta vizet. A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet eredményesen tudja lebontani, eltávolítani a tárolt zsírokat és méreganyagokat. Kezelést követően 3-5 órán keresztül ne tusoljon. A kezeléssorozatot érdemes két menstruációs ciklus közé beiktatni. Ha egészsége megengedi, a testsúlyának intenzív csökkentését segítse elő egy személyre szabott, gondosan összeállított egészséges diétával. Alkoholt, kávét és szénsavas italokat ne fogyasszon! Savas környezetben kevésbé hat ez a módszer, ezért próbálja meg szervezetét lúgosítani. Közvetlenül a kezelés után ne napozzon, szoláriumozzon, vagy szaunázzon. Tipp: A kezelést megelőzően vendégeim részére infraszaunát szoktam javasolni, ugyanis az infraszauna okozta felületi vérbőség, felgyorsult nyirokkeringés, méregtelenített kötőszövet és kitágult pólusok hatására a tekercselésnél használatos hatóanyagok felszívódása sokkal intenzívebb, és mélyebb. A kezelések hatását az infraszauna használata 50-60%-al intenzívebbé teszi!

Kinél nem alkalmazható a kezelés?

Általánosan mondható, hogy a módszer használata nem javasolt súlyos betegségek esetén, diabetesz, keringési- légzési- és szívproblémák esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén.

Csokoládés bőrpuhító testkezelés

Ez a csokoládés testkezelés egy igen kellemes feltöltődési lehetőség mind a bőr és a lélek számára. Kiváló meglepetés egy különleges alkalomra. A csokoládét évszázadok óta afrodiziákumként tartják számon, mivel olyan vegyületet tartalmaz, melyet az agy is termel, amikor szerelmesek vagyunk. Az illatos csokoládé jótékonyan hat az egészségre, javítja a kedélyállapotot, táplálja a bőrt és fokozza az endorfintermelést, amely a boldogság érzésével tölt el. A kakaóvaj a bőrbe hatolva elősegíti a sebgyógyulást, hidratál és lassítja az öregedést. A benne található tannin nevű anyag karcsúsít. A kezelés egy csokoládés puhító bőrradírozással kezdődik, melyet az arc kivételével a teljes testen alkalmazunk. A bőrradír után egy bőrtápláló csokoládés testpakolás jön, melynek felvitele után 30 perc pihenés következik, hogy az egészséges anyagok kellőképpen beszívódjanak a bőrbe. Közben lágy zene szól, az illatos és kellemes hőmérsékletű körülmények között a kedves Vendég tökéletesen ellazulhat. A hatóidő letelte után egy gyors zuhany, majd egy nagyon kellemes csokiolajos masszázzsal zárjuk a kezelést, ami után az eufórikus érzés és a csokoládéillat a bőrön sokáig (legalábbis a következő zuhanyozásig biztosan) megmarad.

Aromaterápiás testtekercselés

Igazi felüdülés testnek és léleknek Az Aromaterápiás testkezeléseinket a narancsbőr, a striák és a növési csíkok eltüntetésére használjuk. Ez a kezelés bőrfeszesítő hatású inkább, mint fogyasztó kezelés.

A kezelés menete:

Első lépésként az aroma bőrfeszesítő hatóanyagokat a testre kenjük és a mell alatti részt meleg fáslival borítjuk be. A bőrszépítő pakolás 45-60 percet van a testen, mialatt többször felmelegszik és lehűl. Nagyon érdekes érzés mikor a bőrszépítő anyagok maguktól melegszenek fel és hűlnek ki. A bőr a természetes anyagokat magába szívja, így ápoljuk a bőr felszínét. A természetes anyagoknak és a váltakozó hőhatásnak hála a test nyirokkeringése felgyorsul és a bőrben lerakódott méreganyagokat és zsírokat elszállítja. A kezelés eredménye képen a bőrfelszín érezhetően puha, selymes tapintású és kisimult lesz. A striák ill. növési csíkok pedig láthatóan elhalványodnak.

Kinek ajánljuk az aromatekercselést?

Aki kényelmesen fekve, kedvenc újságját olvasva szeretné bőrét feszesíteni válassza az aromaterápiás testtekercselést! A kezelés után megfiatalodottnak érezzük magunkat és bőrünk csodálatosan sima és selymes lesz!

Cellulitkezelés – zsírbontás-Vibratréner

A hatékony hármas hatás: Zsírbontás – Cellulit eltávolítása – Bőr fiatalítás A narancsbőrrel a női társadalom nagyon nagy százaléka küzd, hiszen a párhuzamos rostokból felépülő női bőr biológiai funkciója, mely szerint a várandósság során megfelelően nyúlnia kell, kedvez a cellulit, vagy más néven narancsbőr kialakulásának. A narancsbőr olyan testrészeken alakul ki, melyek hidegek. A bőr felületet a narancsbőr területén hőmérővel mérhetően hidegebb a test többi részénél. A test saját magát védi azzal, hogy ezekre a hideg területekre szigetelő zsírréteget tesz. A női kötőszövet könnyű nyújthatósága miatt, nagyon alkalmas a zsír tárolására, és ezért a nők legnagyobb arányának kötőszöveti lerakódása van. A női kötőszövet párhuzamos rostokból épül fel, melyek könnyedén el tudnak egymástól távolodni, ez a kitágulás, és a zsírréteg megnövekedése már messziről látható völgyes-dombos felületet eredményez. Ezeket a dombocskákat, és gödröcskéket nevezi a köznyelv narancsbőrnek, ill. cellulitnak. A narancsbőr remekül el tud távozni természetes úton is, ha a testet a cellulit helyén hatékonyan el kezdjük melegíteni. Fontos azonban, hogy a melegítés rendszeres legyen, hiszen csak akkor tudjuk hatékonyan meggyőzni testünket arról, hogy nem kell ide a hőszigetelő réteg, hiszen jó itt a hőmérséklet. A bőr melegedését el lehet érni egyrészt vákuumterápiás mélymasszázzsal . A méregtelenítés nagy szerepet játszik, a már meglévő lerakódások kezelésekor. A narancsbőrös területeket felmelegíthetjük továbbá saját vérünkkel is, mely a vákuumos fogyasztó technikák tudományos alapját képezi. A vákuum javítja a külső kötőszövet vérellátását, így tartósan emelve annak nyirokkeringését, és hőmérsékletét. A nyirokkeringés élénkülésének hála, a lerakódások gyorsan eltűnnek, és a bőr kisimul, szebb lesz, mint eredetileg. A vákuumos terápiák választásakor nagyon figyeljünk arra, hogy a vákuum egyenletesen érje testünket, mert nagyon lényeges, hogy a fogyás egyenletesen következzen be. Minél régebbi egy lerakódás annál inkább eleinte arra kell az edzések során várni, hogy a test aktivizálja a lerakódásokat. Egy több évtizedes elhízás ezért sokkal nehezebben kezd el felszívódni, mint egy frissen kialakult. A lerakódások aktivizálását nagyon meggyorsítja, ha az adott testfelületet rázzuk. Ilyenkor szokták a személy edzők a heti egy ugráló edzést javasolni. Van azonban, aki nem kedveli ezeket az ugrálós edzésformákat, nekik ajánljuk a VIBRATRÉNERT! A Vibra kiválóan helyettesíti a stepp aerobic, és a hozzá hasonló ugrálós edzésformákat. A Vibratréner az izületek kímélve, csak a külső kötőszövetet rázza, aktivizálva a lerakódásokat, és nagy mértékben elősegítve a fogyást. Használja a Vibratrénert és rövidítse le fogyásának idejét felére!

Sport, és gyógy masszázs

Az ilyen programok teljesen személyre szabottak, mivel csak így garantálható a teljes siker. Amennyiben ezt a programunkat kívánja igénybe venni, kérjük, telefonon keresztül vegye fel a kapcsolatot recepciós kollegánkkal. A lenti rész kérlek mindegyik masszázsnál jelenjen meg.

Kezelések, masszázsok ellenjavallatai

Tilos bármilyen kezelést, ill. masszázsfajtát igénybe venni:

 • alkoholos befolyásoltság alatt,
 • lázas betegségek esetén,
 • heveny gyulladás tünetei esetén,
 • ízületi gyulladások (duzzanat, nyomási fájdalom, bőrvörösség) esetén,
 • csont-, ízületi-, izomsérülések, rándulások, ficamok esetén,
 • bőrfertőzések (gomba), bőrgyulladások, bőrviszketések esetén,
 • mélyvénás trombózis esetén,
 • vénák gyulladása, visszeresség fennállásakor,
 • fokozott vérzékenység (leukémia, scorbut, haemophilia) esetén,
 • menstruáció első két napja alatt,
 • állapotosság alatt a törzsön,
 • TBC esetén,
 • rosszindulatú daganatok utolsó stádiumában,
 • pszichiátriai betegségek (epilepszia, skizofrénia) fennállásakor.

Egészségügyi problémák esetén kezelés vagy masszázs előtt mindig kérje ki orvosa tanácsát!